در این مطلب از سایت بریم بریم با عنوان کامل‌ترین راهنمای سفر به استانبول، قرار است صفر تا صد هر آنچه که برای سفر به استانبول نیاز دارید، از جمله دلایل محبوبیت توریستی این شهر، بهترین زمان سفر به آن، راه های سفر به استانبول از ایران و… را در قالب مطلبی تحت عنوان راهنمای سفر به استانبول در اختیارتان قرار بدیم پس لطفا تا انتهای این راهنمای سفر به استانبول با ما همراه باشید.

معرفی شهر استانبول

استانبول سومین کلان‌شهر بزرگ خاورمیانه پس از قاهره و تهران، و هم چنین تنها شهر بزرگ جهان است که در دو قارهٔ جهان یعنی اروپا و آسیا قرار دارد. استانبول قلب تپنده‌ی ترکیه و یکی از بهترین مقصدهای توریستی برای مسافران از سراسر دنیاست. شهری با ترکیبی از فرهنگ شرقی و غربی با جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی خود هر ساله گردشگران زیادی را به سوی خود می‌کشاند. دین اغلب مردم ترکیه و استانبول اسلام است و از این رو یکی از مقصدهای سفر پرطرفدار برای ایرانی‌ها است.

بررسی اجمالی دلایل و مزایای سفر به استانبول برای ایرانی‌ها در راهنمای سفر به استانبول

    • عدم نیاز به ویزا: با توجه به اینکه نیاز به ویزای توریستی همیشه یکی از دغدغه‌های مسافران در سفرهای خارجی بوده، لذا سفر به استانبول و به طور کلی کشور ترکیه نیازی به اقدام برای ویزا نداشته (در صورت اقامت کمتر از 3 ماه) و تنها داشتن یک پاسپورت معتبر، کافی می‌باشد.

    • مهمان‌نوازی مردم ترکیه و استانبول: مردم ترکیه به مهمان‌نوازی مشهورند و بنابراین تعامل با محلی‌ها و تجربه معاشرت و مهمان‌نوازی صمیمانه آن‌ها از جمله نکات مثبت سفر به این شهر است.

    • سهولت دسترسی و نزدیکی آن به ایران: استانبول به عنوان مرکز توریستی ترکیه، به راحتی از اکثر نقاط دنیا از جمله کشور ما ایران قابل دسترسی است. و این مسئله از جهات مختلف از جمله مسافت سفر، هزینه کم سفر و فرهنگ نزدیک دو کشور به یکدیگر، سفر به آن را آسان می‌کند.

    • تفاوت نسبتاً کم واحد پول دو کشور: لیر ،واحد پول کشور ترکیه، در مقایسه با ارزهایی مانند دلار و یورو، نرخ معقول‌تری برای ما ایرانیان دارد و تفاوت کم آن با ریال ما، از جمله مسائل مهم و قابل توجهی است که گردشگران ایرانی را برای سفر به این کشور ترغیب می‌کند.

    • تجربه فرهنگ و تاریخ غنی: تاریخچه غنی و کهن استانبول و همچنین فرهنگ خاص و البته نزدیک ترکیه با ایران باعث شده تا در سفر به این کشور، تجربه متفاوت اما نزدیکی با فرهنگ کشور خودمان داشته باشیم.

    • جاذبه‌های گردشگری و بناهای تاریخی متنوع: استانبول به عنوان قطب گردشگری ترکیه، دارای مناظر طبیعی زیبا، از جمله تنگه بسفر که دو قاره، اروپا و آسیا، را از هم جدا می‌کند و هم چنین دارای بناهای تاریخی زیادی از جمله مسجد ایاصوفیه، کاخ توپکاپی، مسجد سلطان احمد (مسجد آبی)، و آب انبار باسیلیکا سیسترن است که سالانه گردشگران زیادی از جمله ایرانیان را به خود جذب می‌کند.

    • تجربه طعم غذاهای لذیذ و متنوع: غذاهای ترکی به ویژه در استانبول، متنوع و خوش‌طعم هستند. کباب‌ها، دونر و بورک و شیرینی باقلوا، همگی می‌تواند تجربه یک ماجراجویی خوشمزه را برای شما رقم بزند.

    • مراکز خرید و پاساژها: بازار بزرگ استانبول (Grand Bazaar) و بازار ادویه (Spice Bazaar) از جمله معروف‌ترین بازارهای این شهر هستند که می‌توانند تجربه خریدی به یاد ماندنی و متنوع را برای شما رقم بزند.

بهترین زمان سفر به استانبول

اگرچه سفر به استانبول و گشت و گذار در این شهر زیبای توریستی در هر فصلی از سال جذابیت و ویژگی های خاص خودش را دارد اما از برخی جهات از جمله هزینه سفر به استانبول، دمای هوا و تعداد حضور گردشگران در شهر، بهترین زمان سفر به استانبول را می‌توان از فروردین تا خرداد (فصل بهار) و از شهریور تا اوایل آذرماه (فصل پاییز) دانست. در این زمان تعداد توریست ها در شهر به نسبت کم‌تر است، هزینه رزرو هتل و اقامتگاه پایین است و آب و هوای استانبول در مطلوب‌ترین حالت برای گردش می‌باشد.
اگرچه بهترین زمان سفر به استانبول از دیدگاه ما بررسی شد اما از آنجایی که مسافرین مختلف با اهداف گردشگری متفاوتی در فصول مختلف سال همواره وجود دارند در ادامه به یک بررسی اجمالی در مورد وضعیت گردشگری در تمامی ماه های سال می‌پردازیم تا شما عزیزان با توجه به هدف و نیاز خود بهترین تصمیم را برای سفر خود به این شهر بگیرید.

    • سفر به استانبول در فصل بهار: این فصل به خصوص ابتدای آن، به علت تعطیلات عید نوروز در ایران، همه ساله به عنوان پرطرفدارترین تایم سفر به استانبول برای گردشگران ایرانی است. به صورت کلی این فصل به جز دو هفته ابتدایی فرودین ماه که قیمت پرواز و هتل ها افزایش می‌باید، بهترین زمان سفر به استانبول می‌باشد.

    • سفر به استانبول در فصل تابستان: این فصل را از نظر تعداد بسیار بالای گردشگران در سطح شهر به اصطلاح های‌سیزن می‌نامند. و شهر توریستی استانبول در شلوغ ترین حالت خود قرار دارد. هم‌چنین قیمت تورهای گردشگری استانبول، بلیط هواپیما و رزرو هتل و اقامتگاه افزایش می‌یابد و در نتیجه از نظر اقتصادی سفر به استانبول در این فصل از سال منطقی نمی‌باشد. اما اگر قصد پرسه‌زنی و گشت و گذار در خیابان‌های شهر، هم‌چنین هیجان تجربه لذت‌بخش شنا در سواحل زیبای استانبول و استفاده از تفریحات آبی را دارید این فصل از سال می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای شما جهت سفر به استانبول باشد.

    • سفر به استانبول در فصل پاییز: ماه‌های ابتدایی این فصل از نظر خلوتی شهر و قیمت مناسب تورهای گردشگری، بلیط هواپیما و رزرو اقامتگاه، بهترین زمان سفر به استانبول می باشد. نکته قابل توجه دیگر در این بابت این است که دمای هوا در دو ماه ابتدایی فصل پاییز در استانبول همواره مطلوب و مناسب برای گشت و گذار مسافرین است.

    • سفر به استانبول در فصل زمستان: اگرچه ماه ابتدایی (ژانویه) این فصل به علت حال و هوای کریسمس و جشن سال نو میلادی شاهد حضور تعداد زیادی گردشگر از سراسر دنیا و هم‌چنین افزایش قیمت تورهای گردشگری، بلیط هواپیما و رزرو هتل و اقامتگاه هستیم اما به صورت کلی به علت سرمای هوا و اغلب بارش برف و باران در سطح شهر از نظر تعداد توریست، این فصل، آف‌سیزن محسوب می‌شود و تعداد گردشگران بسیار کم بوده و قیمت هتل و اقامتگاه، پرواز و تورهای گردشگری نیز کاهش می‌یابد. این فصل به صورت کلی، علی رغم هزینه های پایین سفر به علت سرمای هوا و سختی رفت و آمد در شهر برای گردشگری مناسب نیست اما اگر که شما قصد خرید ارزان و با تخفیف به مناسبت کریسمس از مراکز خرید استانبول را دارید یا دوست دارید حال و هوای شب‌ها و روزهای برفی در کنار جشن کریسمس در این شهر را تجربه کنید سفر به استانبول در این فصل می‌تواند گزینه مناسبی برای شما عزیزان باشد.

بهترین زمان سفر به استانبول

دانستنی‌های کاربردی و نکات مهم سفر به استانبول (باید و نبایدهای سفر به استانبول)

    • ویزا: خوشبختانه سفر توریستی به استانبول و اقامت کمتر از سه ماه در آن، نیازی به دریافت ویزا ندارد و شما می‌توانید تنها با داشتن یک پاسپورت معتبر اقدام به سفر به استانبول کنید.

    • زبان رسمی کشور ترکیه: ترکی استانبولی

    • واحد رایج پول کشور ترکیه: لیر ترکیه

    • دین اکثریت مردم: اسلام

    • اختلاف زمانی ایران با کشور ترکیه: بسته به فصل، اختلاف زمانی بین 1.5 تا 2.5 ساعت متغیر است.

    • نوع برق شهری: ولتاژ 220 و فرکانس 50 هرتز

شماره تلفن‌های ضروری کشور ترکیه

    • کد کشور ترکیه: 90+

    • کد تلفن استانبول: 216 برای مناطق آسیایی و 212 برای مناطق آسیایی

    • اورژانس: 112

    • پلیس: 155

    • آتش‌نشانی 110

آب و هوای استانبول

آب و هوای ترکیه در فصول مختلف سال تقریبا مشابه استان‌های شمال غربی ایران است. اما به صورت کلی ترکیه کشوری با آب و هوایی به نسبت خنک‌تر از ایران است. به طور کلی، استانبول به دلیل موقعیت جغرافیایی آن که بین دو قاره آسیا و اروپا قرار دارد، آب و هوای متنوع و دلپذیری دارد که می‌تواند هر فصلی را برای حضور گردشگران جذاب کند.

    • پاییز و بهار: خنک و دلپذیر، بهترین زمان سفر به استانبول به دلیل هوای معتدل و کمتر بودن بارش‌ها است.

    • تابستان‌ها: گرم و مرطوب، دما معمولاً بین 25 تا 30 درجه سانتی‌گراد است.

    • زمستان‌ها: معتدل تا سرد، با بارش باران و گاهی برف. دما بین 5 تا 10 درجه سانتی‌گراد متغیر است.

وسایل لازم برای سفر به استانبول

برای سفر به استانبول، همراه داشتن پول به واحد لیر ترکیه و مدارک ضروری از جمله پاسپورت معتبر و ویزا (در صورت اقامت بیشتر از سه ماه)، کارت شناسایی و کپی مدارک، بیمه مسافرتی، واچر هتل یا محل اقامت شما در استانبول و لوازم بهداشتی و شخصی از جمله کیف کمربندی برای نگداری بهتر و امن مدارک شخصی و پول، داروهای مصرفی شما، موبایل و پاوربانک، لباس های خنک، کرم ضد آفتاب و عینک آفتابی برای فصول گرم سال و لباس های گرم و چتر برای فصول سرد سال ضروری است.

زمان لازم برای گشت و گذار و تفریح در استانبول

مدت زمان لازم برای سفر و گشت و گذار در استانبول بسته به سلیقه و برنامه شما متفاوت است اما اگر قصد آن را دارید که از سفر خود به بهترین شکل ممکن بهره ببرید و از تمامی جاذبه های توریستی و تفریحی این شهر دیدن کنید، 4 تا 7 روز معمولاً زمان خوبی برای سفر به استانبول است.

وضعیت دسترسی به سیمکارت و اینترنت برای مسافران ایرانی در استانبول

راه‌های مختلفی برای برقراری ارتباط و دسترسی به اینترنت توسط مسافران ایرانی در کشور ترکیه وجود دارد که در ادامه به بررسی اجمالی تمامی موارد آن می‌پردازیم:

    • استفاده از وای‌فای رایگان: در فرودگاه‌های استانبول، بسیاری از هتل‌ها رستوران‌ها، کافه‌ها و مراکز خرید و برخی مناطق عمومی شهر امکان دسترسی به وای فای رایگان برای افراد فراهم است.

    • استفاده از رومینگ بین‌المللی: مسافران ایرانی با فعالسازی خدمات رومینگ سیمکارت‌های ایرانسل، همراه اول و رایتل خود می‌توانند از خدمات مکالمه و اینترنت به صورت بین‌المللی بهره‌مند شوند. البته بایستی به این نکته توجه داشت که هزینه این نوع خدمات معمولا بالاتر از استفاده از سیمکارت‌های محلی کشور ترکیه بوده و هم چنین ممکن است سرعت و کیفیت خدمات اینترنت و تماس در رومینگ بین‌المللی نسبت به سیمکارت‌های محلی ترکیه کمتر باشد.

    • خرید سیم‌کارت محلی: خرید و دریافت سیم‌کارت‌های مخصوص مسافران در ترکیه از اپراتورهای محلی ترکسل، ودافون ترکیه و ترک تلکام یکی دیگر از گزینه‌های موجود جهت استفاده از خدمات اینترنت، مکالمه و پیامک در شهر استانبول است.

    • اجاره مودم قابل حمل: این سرویس که به صورت آنلاین قبل از سفر و هم‌چنین به صورت حضوری در فرودگاه‌های استانبول قابل رزرو است و هزینه آن معمولا روزانه بین 30 تا 50 لیر است.

وضعیت امنیت در شهر استانبول

استانبول به عنوان بزرگترین و محبوب‌ترین مقصد گردشگری در کشور ترکیه به دلیل حضور فیزیکی پلیس و نظارت 24 ساعته با دوربین‌های امنیتی در تمامی مناطق گردشگری سطح شهر به طور کلی شهری امن برای مسافران محسوب می شود اما مانند هر کلان‌شهر دیگری در دنیا که احتمال کلاهبرداری، کیف‌قاپی و جیب‌بری در مکان‌های عمومی و شلوغ شهر رعایت برخی از نکاتی که در ادامه می‌آید برای امنیت هر چه بیشتر مسافرین ضروری است.

عدم حمل وسایل شخصی ارزشمند به صورت آشکار و همچنین عدم حمل مقدار زیادی پول همراه خود در مناطق شلوغ توریستی، ایستگاه‌های اتوبوس و مترو و بازارهای بزرگ که محل حضور افراد سودجو و جیب‌بر هستند، عدم تردد شبانه در کوچه و خیابان‌های خلوت و کم‌تردد شهر، و هم چنین استفاده از حمل و نقل عمومی مثل اتوبوس و مترو و تاکسی‌های اینترنتی مثل BiTaksi یا Uber جهت تردد در سطح شهر برای حفظ امنیت مسافرین مناسب‌تر است.

تردد و حمل و نقل در استانبول

استانبول به عنوان یک کلان‌شهر و مقصد توریستی مهم در ترکیه سیستم حمل و نقل بسیار خوبی جهت رفاه حال توریست ها در شطح شهر دارد. استفاده از حمل و نقل عمومی به جای تاکسی از نظر اقتصادی برای رفت و آمد مسافرین مقرون به صرفه‌تر است. برای استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی استانبول (مترو، تراموا، اتوبوس، کشتی و متروبوس) بهتر است که کارت حمل و نقل عمومی یا همان استانبول‌کارت (Istanbulkart) را تهیه کنید. این کارت چندبار مصرف بوده و امکان شارژ آن در ایستگاه‌های تراموا، مترو و سایر نقاط شهر وجود داشته و استفاده از آن به صرفه‌تر از خرید بلیط‌های تک‌سفره است.

    • مترو: مترو در استانبول یکی از بهترین و سریع‌ترین راه‌های تردد در سطح شهر است. و شامل چندین خط است که بخش‌های مختلف شهر، از جمله بخش اروپایی و آسیایی استانبول را به هم متصل می‌کند. مترو تا حدود 12 نیمه‌شب و در برخی روزها به صورت 24 ساعته فعال است.

    • اتوبوس: استانبول دارای یک شبکه اتوبوس‌رانی گسترده‌ای است که برای دسترسی به مناطقی که مترو و تراموا در آن فعال نیست مناسب است.

    • تراموا: از جمله راحت‌ترین و به صرفه‌ترین وسایل نقلیه عمومی برای مسافران می‌باشد که به مناطق مهم گردشگری شهر از جمله کاخ توپکاپی، ایاصوفیه، بازار بزرگ و مسجد سلطان‌احمد دسترسی دارد.

    • تاکسی: تاکسی‌های عمومی و اینترنتی گزینه‌ای راحت اما گران‌تر در مقایسه با اتوبوس و مترو برای رفت‌وآمد در سطح شهر است.

    • دولموش‌: یا همان ون، نوعی تاکسی مشترک است که در میان افراد محلی بسیار محبوب است و معمولا هزینه آن به نسبت تاکسی به صرفه‌تر است.

هزینه سفر به استانبول

هزینه‌ سفر به استانبول شامل مواردی مثل اقامت، حمل و نقل داخلی در شهر، غذا و خرید است که در ادامه هر کدام از این موارد به صورت جزئی ارائه می‌شود:

هزینه اقامت در استانبول

اقامت در استانبول بسته به نوع هتل یا محل اقامت شما متفاوت بوده و شامل موارد زیر است:

    • هاستل‌ و مهمان‌خانه‌: در صورتیکه می‌خواهید سفر ارزان به استانبول داشته باشید، اقامت در هاستل یا مهمان‌خانه‌های ارزان‌تر گزینه‌ای مناسب برای شما می‌باشد، که رنج قیمت آن‌ها از حدود ۱۵۰ تا ۵۰۰ لیر ترکیه به ازای هر شب متغیر است.

    • هتل‌های سه یا چهارستاره: هزینه‌ها حدوداً بین ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ لیر به ازای هر شب خواهد بود.

    • هتل‌های لوکس و ۵ستاره: هزینه‌ها حدودا ۱۵۰۰ تا ۵۰۰۰ لیر به بالا متغیر است.

هزینه حمل و نقل داخلی در استانبول

    • مترو و تراموا: هزینه بلیط یک‌طرفه حدود ۱۰ لیر است، که استفاده از "استانبول‌کارت" به صرفه‌تر است.

    • تاکسی: هزینه تاکسی در استانبول زیاد است و به صورت متری حساب می‌شود. هزینه اولیه تاکسی حدود ۴۰ لیر است و سپس به ازای هر کیلومتر مبلغ بیشتری اضافه می‌شود.

هزینه غذا در استانبول

    • غذاهای خیابانی: می‌توانید با پرداخت حدود ۲۰ تا ۵۰ لیر از غذاهای خیابانی خوشمزه مانند دونر، سیمیت و کباب لذت ببرید.

    • رستوران‌های معمولی: هزینه وعده‌های غذایی در رستوران‌های متوسط از ۷۰ تا ۱۵۰ لیر متغیر است.

    • رستوران‌های لوکس: در رستوران‌های لوکس ممکن است هزینه‌ها بالاتر باشد و هر وعده غذایی از ۲۰۰ لیر به بالا شروع می‌شود.

هزینه خرید و سرگرمی در استانبول

استانبول به‌عنوان مرکز خرید و سرگرمی شهرت دارد و هزینه‌ها بسته به نوع خرید و فعالیت‌هایی که انتخاب می‌کنید متفاوت است:

    • مراکز خرید: قیمت‌ها در برندهای معروف جهانی ممکن است مشابه اروپا یا آمریکا باشد، اما می‌توانید از بازارهای محلی و بازار بزرگ استانبول اجناس ارزان‌تر و سنتی تهیه کنید.

    • ورودی جاذبه‌های گردشگری: برخی از جاذبه‌های گردشگری رایگان هستند، اما برای بازدید از اماکن معروف مانند مسجد ایاصوفیه یا کاخ توپکاپی باید هزینه ورودی بین ۵۰ تا ۲۰۰ لیر پرداخت کنید.

سایر هزینه‌های سفر به استانبول

    • اینترنت و سیم‌کارت: خرید سیم‌کارت و بسته اینترنتی برای سفر به استانبول می‌تواند حدود ۱۵۰ تا ۳۰۰ لیر هزینه داشته باشد.

    • بیمه مسافرتی: بیمه مسافرتی معمولاً حدود ۲۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون تومان بسته به نوع و مدت سفر است.

در کل، هزینه‌های سفر به استانبول بسته به سبک سفر شما (لوکس یا اقتصادی) و مدت زمان اقامت، متغیر است.

راه‌های دسترسی به مرکز شهر از فرودگاه استانبول

    • تاکسی: گزینه ای راحت و سریع که مستقیما شما را به مقصد و اقامتگاهتان در شهر می‌رساند و مدت زمان آن بسته به مقصد و ترافیک شهر حدودا بین نیم‌ساعت تا یک‌ساعت طول می‌کشد و هزینه آن حدودا بین 250 تا 400 لیر ترکیه است. به صورت کلی اگر که در ساعات پایانی شب به استانبول می‌رسید یا بار زیادی به همراه دارید، این گزینه برای شما مناسب‌تر است.

    • اتوبوس‌های هاواایست : یک سرویس اتوبوس مخصوص فرودگاه است که به‌طور مستقیم از فرودگاه استانبول به نقاط مختلف شهر از جمله میدان تقسیم، بشیکتاش، ینی کاپی و سلطان‌احمد ایستگاه دارد. از جمله مزیت‌های این اتوبوس‌ها وجود وای فای رایگان بوده و هر نیم‌ساعت یک‌بار از فرودگاه حرکت می‌کند. مدت زمان آن بسته به مقصد و ترافیک شهر بین نیم‌ساعت تا یک‌ساعت و نیم طول کشیده و هزینه آن حدودا بین 30 تا 60 لیر ترکیه است.

    • خدمات ترانسفر خصوصی: بسیاری از شرکت‌های خصوصی و هتل‌ها برای مشتریان خود سرویس خصوصی ترانسفر از فرودگاه و بالعکس را دارند امکان رزرو این نوع سرویس از قبل به صورت آنلاین امکان‌پذیر بوده و معمولا نسبت به سایر روش‌ها هزینه بالاتری دارد.

راه‌های سفر به استانبول از ایران

سفر هوایی به استانبول

یکی از سریع‌ترین و راحت‌ترین راه‌های سفر به استانبول، استفاده از هواپیما و سفر هوایی است که بسیاری از ایرلاین‌های ایرانی و ترکیه‌ای پروازهای مستقیم را از فرودگاه‌های کلان شهرهایی چون تهران، اصفهان، مشهد، و شهرهای دیگر ایران به استانبول برای شما مسافران گرامی فراهم می کنند. این سفر بسته به شهر مبدا شما حدود 3 تا 4 ساعت طول می‌کشد. و از آنجایی که تعداد مسافران روزانه به مقصد استانبول زیاد است همه روزه پروازهای متعددی از فرودگاه‌های ایران به این شهر وجود دارد.

سفر زمینی به استانبول

به علت نزدیکی و همسایگی ابران با کشور ترکیه، سفر از طریق مرزهای زمینی ایران به استانبول گزینه مناسب دیگری است که اگرچه در مقایسه با سفر هوایی به استانبول زمان و مسافت بیشتری دارد اما از نظر اقتصادی به صرفه‌تر بوده و بنابراین برای افرادی که به فکر یک سفر اقتصادی به استانبول هستند گزینه مناسبی می‌باشد. در ادامه راه‌های زمینی مختلف برای سفر زمینی به استانبول برای شما عزیزان به صورت جامع و مفید ذکر شده است:

    • سفر به استانبول با اتوبوس: از شهرهایی مثل تهران و تبریز امکان سفر با اتوبوس به استانبول وجود دارد، که این سفر چندروزه بوده و نیاز به عبور از مرزهای زمینی دارد.

    • سفر به استانبول با ماشین شخصی: اگر تصمیم دارید که با ماشین شخصی خود به استانبول سفر کنید بایستی که مسیر جاده‌ای از ایران به استانبول را که از طریق مرز بازرگان در غرب ترکیه می‌باشد را طی کنید.

    • سفر به استانبول با قطار: چنانچه برای سفر به استانبول، مسیر زمینی و قطار را انتخاب می‌کنید بایستی که خود را به شهرهای تهران یا تبریز رسانده و سپس از آنجا با قطار به شهر وان ترکیه بروید و نهایتا خود را به استانبول برسانید.

راه های سفر به استانبول از ایران

جمع بندی

در کامل‌ترین راهنمای سفر به استانبول از سایت بریم بریم، به صورت اجمالی و مفید یک معرفی و بررسی از سفر به استانبول داشتیم که در آن پس از معرفی شهر استانبول به عنوان یکی از بزرگترین و بهترین مقاصد گردشگری کشور ترکیه، به دلایل محبوبیت این مقصد گردشگری در میان مسافران ایرانی پرداختیم. اگرچه که این شهر در تمامی فصل های سال جذابیت های توریستی خاص خود را دارد اما از نظر اقتصادی و تعداد گردشگران در این شهر به بهترین زمان سفر به استانبول که از فروردین تا خرداد (فصل بهار) و از شهریور تا اوایل آذرماه (فصل پاییز) اشاره کردیم. هم‌چنین مروری کلی بر روی برخی دانستنی‌ها و نکات مهم از جمله وضعیت حمل و نقل در شهر استانبول، آب و هوای شهر، زبان، مدت زمان لازم برای بازدید شهر، راه های سفر به استانبول از ایران و سایر نکات مربوطه داشتیم تا شما عزیزان با آگاهی هر چه بیشتر اقدام به سفر به استانبول نمایید.

کلیه حقوق این قالب متعلق به گروه بریم بریم ۲۰۲۴ است